Uw maandlasten verlagen

De mogelijkheden voor u op een rij

 

Het is altijd een goed idee om uw maandlasten eens onder de loep te nemen. En te kijken of u geld kunt besparen. Bijvoorbeeld door uw hypotheek aan te passen. Met de flexibele hypotheekvoorwaarden van Woonfonds regelt u dit vaak eenvoudiger dan u denkt.

Vind uw adviseur

Bel ons op 013 461 20 10

 

Maandlasten van uw hypotheek verlagen doet u zó

3 mogelijkheden voor een lager maandbedrag

Extra aflossen

Een extra aflossing brengt uw maandbedrag omlaag. Dat is zo geregeld. We vertellen u waar u wel op moet letten.

Lees meer

Naar een lagere risico-opslag

Steeg uw huis in waarde? Of heeft u al (extra) afgelost? Dan kan de rente misschien omlaag.

Lees meer

Profiteren van lage rente

Staat uw rente nog een tijdje vast? En wilt u profiteren van een lagere rente? Dan is rentemiddeling een optie.

Lees meer

 

Tussentijds een lagere rente bij Woonfonds

Lost u extra af op uw hypotheek? Of zet u de rente opnieuw vast? Dan wijzigen we automatisch de risicoklasse van uw hypotheek. Wij houden het voor u in de gaten. Elke keer als uw hypotheek door aflossen in een lagere risicoklasse valt, verlagen wij uw rentepercentage.
 

Uw woning energiezuiniger maken

Een energiezuinig huis is altijd een goed idee. Voor ons klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Wist u dat bijna de helft van uw energierekening kosten voor verwarming zijn? En 13% op gaat aan warm water? Er zijn verschillende manieren om energiekosten te besparen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw woning te verduurzamen met zonnepanelen of isolatie. Woonfonds kan u helpen met de financiering van een duurzame verbouwing.
 

Lees ook

blije man bij auto

APK voor de hypotheek vaak interessant

Voor uw auto is een regelmatige keuring verplicht. Voor uw hypotheek niet. Toch kan een regelmatige check u geld opleveren. Zeker nu de rente zo laag staat.

Kijk maar

Vrouw met hond ipad

De voor- en nadelen van extra aflossen

Extra aflossen op uw hypotheek kan interessant zijn. Zeker nu de spaarrentes zo laag zijn. Toch is het niet altijd slim om extra af te lossen.

Goed om te weten

Man denkt na

Hulp bij betalingsproblemen

Zit het financieel even tegen? Of bent u bang dat u uw hypotheek straks niet meer kunt betalen? We kijken graag met u mee naar een oplossing.

We zijn er voor u

 

Woonfonds informeert, uw adviseur adviseert

Uw maandlasten verlagen of meer financiële ruimte nodig? En wilt u weten wat u in uw situatie het beste kunt doen? Praat erover met uw adviseur. Dan weet u wat er voor u mogelijk is en waar u op moet letten.

Vind uw adviseur

Bel ons op 013 461 20 10