Vind uw hypotheekadviseur

Woonfonds werkt samen met geselecteerde onafhankelijke adviseurs. Zo weet u zeker dat u een voorstel krijgt dat het beste past bij uw persoonlijke situatie.

In sommige gevallen is het handig als u met de juiste hypotheekspecialist praat. Maak hieronder een keuze voor het advies dat u nodig heeft. Wij brengen u graag in contact met de juiste adviseur bij u in de buurt.

Verandert u van adviseur? Geef dit door via het formulier 'Uw  nieuwe adviseur' doorgeven.

 

Algemeen hypotheekadvies

Wilt u een hypotheek bij Woonfonds afsluiten? Of heeft u een algemene adviesvraag over uw huidige hypotheek? Bijvoorbeeld over het verhogen van uw hypotheek, het verzilveren van overwaarde met de Krediethypotheek of samenwonen met familie. Bespreek uw wensen met een adviseur bij u in de buurt. 

Vind uw adviseur

Hypotheekadvies voor zelfstandigen

Werkt u als zelfstandige? Dan zijn er bij Woonfonds veel mogelijkheden. Ook als u nog maar kort als zelfstandige werkt. We werken samen met onafhankelijke adviseurs die bekend zijn met de Zelfstandigen Hypotheek van Woonfonds. Maar ze werken voor u en zijn onafhankelijk in hun advies. 

Vind uw adviseur

Hypotheekadvies voor woningverhuur

Heeft u interesse in het kopen van een woning om deze vervolgens te verhuren? Onafhankelijke adviseurs met ervaring in de verhuurmarkt bespreken graag de mogelijkheden met u. Ze maken voor u een maatwerk adviesrapport met alle kansen en risico’s.

Vind uw adviseur