Wij zijn Woonfonds

Genieten van wonen

Bij Woonfonds laten we graag iedereen genieten van onbezorgd wonen. Nu, straks en later. Dan is een huis pas echt een thuis. Daarom hebben we meer dan alleen een prima rente en goede voorwaarden voor u in huis.

 

Over ons gaat over u

We maken van uw woning graag de plek waar iedereen het naar z'n zin heeft. Daar hoort ook een hypotheek bij waarbij u weet waar u aan toe bent. En waarover u zich geen zorgen hoeft te maken. Daarom gaan we samen met onafhankelijke adviseurs voor u aan de slag. We luisteren naar u, kijken naar wat er kan en komen met een oplossing. Dat doen we al bijna 50 jaar.

Denkt u aan een verbouwing, voor een duurzamer huis? Wilt u als zelfstandig ondernemer een hypotheek afsluiten? Bent u benieuwd hoe u uw geld uit de stenen van de woning haalt? Wilt u een verhuurwoning kopen om uw (klein)kinderen te helpen of neemt u familie in huis? De slimme woonoplossingen van Woonfonds maken het mogelijk.

Voor nu, straks en later

 
Vrouw met hond ipad

Wij zijn er voor u

Is er iets veranderd in uw situatie? Wilt u uw hypotheek bekijken, iets wijzigen, doorgeven of iets weten? We helpen u graag. Bel ons, stuur ons een bericht of kijk in Mijn Leninginzicht.

Vraag het ons
Man en vrouw krijgen advies

Samen met adviseurs

U kunt onze hypotheken afsluiten bij onafhankelijke adviseurs. Zij helpen u met het maken van de juiste keuzes. Zo weet u waar u aan toe bent en krijgt u altijd advies dat bij u past.

Vind uw adviseur
Vrouw eet spaghetti

Extra genieten van wonen

Met onze tips, inspiratie en oplossingen om een huis te kopen, verbouwen of verduurzamen. Van maandlasten verlagen tot pensioen aanvullen en een huis verhuren of familie laten inwonen.

Ook voor u
 

Uw mening is belangrijk

We vinden het fijn als klanten meedenken over wat we doen. Daarom hebben we een Klantraad die ons advies geeft. Over wat al goed gaat en wat  beter kan. Daar gaan we dan mee aan de slag.

Lees meer >

Ons beleid

We willen alles graag goed geregeld hebben. Voor u natuurlijk. Maar ook voor onszelf.

Fraudebeleid

We voeren een actief aangiftebeleid zodat een fraudeur niet nog meer schade kan aanrichten.
Lees meer

Privacy

We vinden het belangrijk dat u weet wat wij met uw persoonsgegevens doen. En wat u rechten zijn. Lees ons privacy statement

Veiligheid persoonlijke gegevens

We doen er alles aan om te voorkomen dat iemand misbruik maakt van uw gegevens. Wat moet u doen als u denkt dat uw gegevens misbruikt zijn? Lees meer

Hoe goed doen we het bij Woonfonds?

We werken mee aan het onderzoek Vertrouwensmonitor banken. Met de onderzoeksuitkomsten kunnen we nog beter achterhalen wat we goed doen en waar we kunnen verbeteren. Lees meer

 

Woonfonds Doet

We zijn er voor u. Ook als het even tegenzit. Omdat we snappen dat het leven niet altijd zo loopt zoals u gepland had. We helpen klanten die buiten hun schuld in (financiële) problemen zijn gekomen. Met allerlei klusjes in en om het huis geven we een verdiend steuntje in de rug.

Lees meer

Niet tevreden?

Bent u niet tevreden over ons? Wilt u een klacht doorgeven? Of laten weten wat beter kan? Geef het aan ons door. We zoeken graag samen met u naar een oplossing.

Laat het ons weten

Onze bedrijfsgegevens

Kamer van Koophandel en bankvergunning

  • Woonfonds Hypotheken is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., KvK nr. 27154399.
  • Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van de Nederlandsche Bank.
  • Voor de overlijdensrisicoverzekeringen is Woonfonds Hypotheken een handelsnaam van
    Achmea Pensioen- en Levensverzekeringen N.V., KvK nr. 08077009.

AFM-registratienummers

Alle entiteiten zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten:

  • Achmea Bank N.V.: 12000011
  • Achmea Pensioen- en Levensverzekeringen N.V.: 12000441

Postadres

Woonfonds
Postbus 21395
3001 AJ Rotterdam

Bezoekadres

Woonfonds
Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Apeldoorn