Woonfonds Doet

Hulp voor klanten als het even tegenzit

Bij Woonfonds doen we niets liever dan klanten helpen. In goede tijden maar ook in mindere tijden. Met Woonfonds Doet helpen we klanten die een steuntje in de rug verdienen. Met allerlei klusjes in en om het huis.
Aanmelden
 

Woonfonds Doet zet klanten voorop

Bent u klant van Woonfonds? En bent u buiten uw schuld in (financiële) problemen geraakt? Klop dan gerust aan bij Woonfonds Doet. Onze Klantraad bekijkt alle aanvragen en kiest dan wie we kunnen helpen met klusjes in en om het huis.

 
Schilderen

Blij met schildershulp

In zijn tienerjaren werd de ziekte SLE bij Robbert (46) geconstateerd. Vooral zijn zicht is daardoor behoorlijk aangetast. Robbert moest toegeven dat zelf zijn woning schilderen niet meer lukt.


Lees verder >
Vrienden bbq

Eindelijk met de rolstoel op het terras

Een ongeluk zorgde voor Math (66) voor een ommekeer in zijn leven en dat van zijn gezin. Hij belandde in een rolstoel en raakte zijn werk als leraar kwijt. Van buiten zijn geniet hij nu het meest.

Lees verder >
Oudere vrouw denkt na

Weer veilig in en uit bad

Roberta (72) wil nog lang zelfstandig kunnen wonen in haar mooie appartement. Dat is na 3 operaties aan de knie niet zo vanzelfsprekend. We zorgen voor een badkamer om nog lang van te genieten.


Lees verder >
 
3 klanten vertellen wat Woonfonds Doet
 

Hulp bij betalingsproblemen

Heeft u een betaling voor uw hypotheek gemist? Of verwacht u een betalingsprobleem? Dan denken we graag mee over een oplossing. Bel of mail ons.

 
Man achter laptop

Aanmelden voor hulp in en om het huis

Kunt u wel wat hulp bij een klus gebruiken? Meld u aan voor Woonfonds Doet. Ook adviseurs kunnen hier een Woonfonds-klant aanmelden. Vul het formulier in. En laat ons weten wat er moet gebeuren. We gaan veilig en vertrouwd om met de informatie die u invult.

Staat uw huis te koop? Dan kunt u zich helaas niet aanmelden voor Woonfonds Doet.


Aanmelden