Niet tevreden?

Laten we samen een oplossing vinden

Bent u niet tevreden over ons? Vindt u dat we iets beter kunnen doen of bent u het niet met ons eens? Bel ons op 013 461 20 10. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag zijn we er tussen 9.00 en 16.30 uur. We zoeken graag samen met u naar een oplossing.

Contact met Woonfonds

Klantenservice

We zijn er voor u

Het liefst spreken we u persoonlijk. We kijken dan samen wat er niet goed gaat. En bespreken met u de beste oplossing. Wilt u liever schriftelijk contact? Stuur ons dan een brief of vul het contactformulier in. 

Bel 013 461 20 10

Of stuur een e-mail naar onze
klantenservice:
info@woonfonds.nl

Stuur ons een brief

Woonfonds
Klacht doorgeven
Postbus 9150
7300 HZ Apeldoorn

Wat kunt u van ons verwachten?

 

We reageren zo snel mogelijk

Soms moeten we wat uitzoeken om u een goed antwoord te geven. U krijgt in ieder geval binnen 5 werkdagen een 1e reactie van ons.

U kunt altijd om een 2e beoordeling vragen

Bent u het niet eens met onze beoordeling van uw klacht? Laat het ons weten. We nemen uw klacht dan nog een keer met veel aandacht door. En kijken of we misschien iets over het hoofd zagen in onze beoordeling.

Bel ons op 013 461 20 10.  Of stuur een brief naar:

Woonfonds
Klacht doorgeven
Postbus 9150
7300 HZ Apeldoorn

Komen we er samen niet uit?

We vinden het natuurlijk heel vervelend als we niet tot een goede oplossing kunnen komen. Maar komen we er samen niet uit? Dan kunt u met uw klacht terecht bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), het Europees ODR Platform of de rechter.

Klachteninstituut Fiananciële Dienstverlening (Kifid)
Kifid is een onafhankelijke stichting die consumenten helpt met klachten over een financieel product of financiële dienst. U kunt tot 3 maanden na dagtekening van onze reactie de klacht bij hen indienen. Bel (gratis) 070 33 8 999. Of kijk voor meer informatie en een klachtenformulier op kifid.nl.

Europees ODR Platform
Het Europees ODR Platform kan uw klacht bekijken zonder dat er een rechter nodig is.

U kunt ook naar de rechter gaan
Op rechtspraak.nl vindt u meer informatie. Ook bij welke rechtbank u terechtkunt.