Een hypotheek bij Woonfonds

U koopt een huis. Daarvoor leent u geld. Uw huis is onderpand van de lening. Dat heet een hypotheek.

U kunt verschillende hypotheekaflosvormen afsluiten

Iedere hypotheek lost u op een andere manier af. U kiest de aflosvorm die het beste bij u past. Welke aflosvorm past bij u? Lees hier meer over de verschillende aflosvormen.

Woonfonds heeft 3 producten

Er zijn 3 producten. De Voordeel Lijn, de Comfort Lijn en de Woongenot Hypotheek. Wilt u meer weten over deze producten? Lees hier meer.

Ook zijn er verschillende rentes

Sluit u een hypotheek af? Dan betaalt u hiervoor rente. Dat noemen we hypotheekrente. De hypotheekrente is afhankelijk van de risicoklasse en de rentevast-periode. Bekijk hier de actuele rente.


Vragen over uw hypotheek?

Wij helpen u graag op de manier zoals u dat wilt.

Op de klantenservicepagina vindt u onze contactgegevens en de veel gestelde vragen.

Klantenservice
 

De hypotheken van Woonfonds

 
Oma op de bank

Woningverhuur Hypotheek

Een 2e huis kopen om te verhuren kan interessant zijn. Om meer uit uw spaargeld te halen of uw pensioen aan te vullen. Misschien wilt u uw kind of ouders helpen aan een fijne woning. Met de Woningverhuur Hypotheek kan dat.
Berekenen

Meer informatie

Blije man bij auto

Zelfstandigen Hypotheek

Woonfonds is er voor zzp’ers en ondernemers die langer dan 3 jaar ondernemen. Een inkomensverklaring is niet nodig. Wij beoordelen uw cijfers zelf. Ontdek hier uw mogelijkheden.

Berekenen

Meer informatie

Man achter laptop

Woongenot Hypotheek

Met de Woongenot Hypotheek sluit u een hypotheek met flexibele voorwaarden en een prima rente. Een hypotheek die met u meebeweegt zodat u kunt genieten van wonen.

 

Woonfonds informeert, uw adviseur adviseert

U kunt onze hypotheken afsluiten bij onafhankelijke adviseurs. Zij helpen u met het maken van de juiste keuzes. Zo weet u waar u aan toe bent en krijgt u altijd advies dat bij u past. Is er iets veranderd in uw situatie? Wilt u uw hypotheek bekijken, iets wijzigen of iets weten? Bel ons. We helpen u graag verder.

Bel ons op 013 461 20 10

Maak een afspraak voor advies