Woonfonds wordt Centraal Beheer

20 december 2022

Alle hypotheken van Woonfonds gaan in 2024 over naar Centraal Beheer. Woonfonds-klanten zijn vanaf dat moment klant bij Centraal Beheer. Begin december informeerde Woonfonds haar klanten en adviseurs over deze beweging.

Woonfonds wordt Centraal Beheer
 

Waarom deze overgang?

Woonfonds en Centraal Beheer zijn allebei merken van Achmea.  Achmea heeft als ambitie om een belangrijke speler te zijn op de hypotheekmarkt, zodat we klanten de best passende oplossingen kunnen bieden. Daarom bundelen wij onze krachten en onze hypotheekexpertise op 1 plek. Centraal Beheer is daarbij ons belangrijkste merk voor hypotheken. De overgang van Woonfonds naar Centraal Beheer maakt ons efficiënter en sterker in de huidige woningmarkt. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om onze adviseurs en klanten optimaal te bedienen. 

Waarom informeren jullie mij?

Wij vinden het belangrijk om u als adviseur te laten weten dat wij deze stap gaan zetten. Zo hoort u het direct van ons en weet u ook waarom.

We blijven u informeren tot de overgang in 2024

We houden u vanuit Woonfonds op de hoogte over de overgang van Woonfonds-hypotheken naar Centraal Beheer in 2024. Op de  website staan staan de antwoorden op veelgestelde vragen. Ook kunt u met vragen altijd terecht bij uw accountmanager

Lees alle artikelen