Woonfonds wordt Centraal Beheer

Woonfonds stopt

vrouw schildert stoelWoonfonds stopt en alle producten gaan over naar Centraal Beheer, ook onderdeel van Achmea. In 2024 zijn dan alle Woonfonds-klanten klant bij Centraal Beheer. Natuurlijk zorgen we dat u zo weinig mogelijk merkt van deze overgang. Deze zomer starten we met de overgang van de Woonfonds Overlijdensrisicoverzekering (ORV). In 2024 volgt de overgang van de hypotheken van Woonfonds.
Antwoorden op veelgestelde vragen
 

Uw hypotheek verandert niet

De voorwaarden en rente van uw hypotheek blijven hetzelfde. Uw hypotheek blijft binnen Achmea.

Uw ORV blijft hetzelfde

De dekking, premie en voorwaarden blijven hetzelfde. Uw verzekering blijft binnen Achmea. Daarom blijft ook uw polisnummer hetzelfde.

Uw persoonlijk account

U regelt nu uw hypotheekzaken in Mijn Leninginzicht. Na de verhuizing regelt u alles in Mijn Centraal Beheer of in de app. Ook alles voor uw ORV.
 

U zit nu goed en straks zelfs beter

Wij zijn al gestart met de voorbereidingen zodat de verhuizing van de Woonfonds-producten naar Centraal Beheer soepel verloopt. En we laten u alvast kennismaken met Centraal Beheer. Heeft u bijvoorbeeld een hypotheek? Dan staan uw hypotheekgegevens nu al in 'Mijn Centraal Beheer'.
 
duurzaam woongemak

Duurzaam Woongemak

Met Duurzaam Woongemak helpt Centraal Beheer om uw huis te verduurzamen. Van duurzaamheidsadvies tot de dakscan. Maar ook veel tips en informatie.
online hypotheekcheck

Online Hypotheekcheck

Met de online Hypotheekcheck in Mijn Centraal Beheer checkt u of u de hypotheek kunt blijven betalen tot het einde van de looptijd. Ook als uw rentevast-periode afloopt of u met pensioen gaat.
mijn centraal beheer

Mijn Centraal Beheer

U regelt uw account via centraalbeheer.nl/account/aanmaken. Dit doet u met uw klantnummer bij Centraal Beheer.

Uw adviseur blijft hetzelfde

Bij uw adviseur kunt u terecht voor advies. Net als uw hypotheek en ORV blijven ook onze medewerkers binnen Achmea.
 

Bel ons gerust als u vragen heeft

Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag. U bereikt ons van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.

Contact met Woonfonds