Kleine-Deukjes-Dagen

Kennismaking met Centraal Beheer

In juni waren klanten van Woonfonds welkom op de Kleine-Deukjes-Dagen. Zo konden zij al kennismaken met de dienstverlening van Centraal Beheer.

Kleine-Deukjes-Dagen
 

Gratis een deukje laten repareren

Een ongelukje bij het inladen, een parkeerfoutje. Een klein deukje ontstaat makkelijk. Vaak weet je niet eens hoe of door wie. Heel vervelend. Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen kunnen klanten gratis tot 3 kleine deukjes laten repareren. Betrouwbare schadeherstellers doen deze reparaties. Zo maken klanten op een unieke manier kennis met de schadeservice van Centraal Beheer.

Woonfondsklanten gaan in 2024 over naar Centraal Beheer

Een extra reden om ook een aantal klanten van Woonfonds op een mooie manier kennis te laten maken met het merk waar zij naartoe gaan. De Kleine-Deukjes-Dagen vonden plaats op 9 en 10 juni in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Om logistieke redenen kwamen alleen klanten uit deze regio hiervoor in aanmerking. In totaal zijn op deze dagen 1.700 auto’s gerepareerd.

Bezoekers zijn erg enthousiast

Een week nadat ze geweest zijn, vragen we bezoekers naar hun ervaring. Maar liefst 1.077 bezoekers gaven hun mening. Zij waardeerden ons met gemiddeld een 4,8 op een schaal van 5. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. We hopen dat het ook voor de klanten van Woonfonds een aangename kennismaking was met Centraal Beheer. 

 
Lees alle artikelen