Krediethypotheek

Financiële rust en flexibiliteit met overwaarde

Help uw klant aan financiële rust en ruimte door op een verantwoorde manier overwaarde in te zetten. Voor persoonlijke doelen en woonwensen voor nu en in de toekomst. Maak extra bestedingsruimte vrij om de woning toekomstbestendig te maken, inkomen aan te vullen, kinderen te helpen of die mooie droomreis te maken.

Deze hypotheekvorm is met ingang van 1 januari 2023
niet meer nieuw af te sluiten.

 

Flexibel besteden

Naar eigen inzicht opnemen en weer aflossen: voor financiële buffer (voor ondernemers), verduurzaming of consumptieve bestedingen.

Geen verplichte tussentijdse toetsing

Het krediet kan worden opgenomen zonder tussentijdse toetsing en kan (boetevrij) worden afgelost.

Mogelijkheid om een deel af te splitsen

De klant kan het opgenomen bedrag (minimaal € 25.000) zelf omzetten naar een aflosvorm met vaste en kwartaal variabele rente.

Meer informatie

kennisdeling

Wij delen graag onze kennis met u

Woonfonds is meer dan alleen een hypotheekbank. Met onze proposities gaan we een stap verder dan de standaard hypotheekaanvragen. Dit vereist specifieke kennis. Wij verzamelen kennis en delen dit graag met u,

Naar de kennisomgeving

procesinformatie

Product- en procesinformatie

Graag vertellen wij u meer over het aanvraagproces, de productkenmerken, beschikbaarheid en gebruik van het krediet, de vaste kosten en hoe het krediet kan worden omgezet naar een aflosvorm.

Product- en procesinformatie

Woonfonds beeldbank

 

Actuele rente

De Maand variabele rente van de Woonfonds Krediethypotheek vindt u in het overzicht met historische voorwaarden en rente.
Bekijk de rente