3 tips voor adviseurs

Informatie over de hypotheken van Woonfonds

 
Met de komst van onze nieuwe website staat alle informatie over de producten van Woonfonds overzichtelijk bij elkaar. Heeft u de weg al gevonden? We hebben 3 handige  tips voor u.
 

Tip 1: Speciaal voor adviseurs
Een hypotheekaanvraag volgen? Documenten naar ons toesturen? Of productinformatie bekijken? Op onze speciale pagina voor adviseurs vindt u gemakkelijk de weg naar onze producten en de ondersteuning die we bieden. Kijk hiervoor op woonfonds.nl/voor-adviseurs

Tip 2: Productkaarten
Voor al onze producten zijn overzichtelijke informatiekaarten gemaakt. De nieuwste versie vindt u terug op de pagina met productinformatie. Wilt u snel iets opzoeken? Dan wijst deze pagina  u de weg.

Tip 3: Rekentools 
Voor de Woningverhuur Hypotheek en de Zelfstandigen Hypotheek zijn nieuwe rekentools gemaakt. De link ernaar staat op de productpagina’s. U kunt ook een snelkoppeling opslaan naar de overzichtspagina op Berekenhet.nl. Dan heeft u beide tools direct binnen handbereik. Dit is de link.

Bonustip
Wist u dat u alle artikelen die in deze nieuwsbrief staan terugvindt in het nieuwsarchief op woonfonds.nl? De link staat op de pagina voor adviseurs onder de actuele artikelen. Meteen even kijken wat u misschien gemist heeft? Ga dan naar https://www.woonfonds.nl/voor-adviseurs/nieuwsarchief.

Lees alle artikelen
3 tips voor adviseurs