Woonfonds Doet


Bij Woonfonds staat de klant voorop. In goede tijden, maar ook in mindere tijden. Met Woonfonds Doet helpen wij klanten die het goed kunnen gebruiken. Hoe kan dat dan beter dan door fysieke hulp te bieden?

Wie komt er in aanmerking voor Woonfonds Doet
Woonfonds-klanten die buiten hun schuld in (financiële) problemen zijn gekomen, komen in aanmerking voor Woonfonds Doet. De Woonfonds-Klantraad bepaalt uiteindelijk welke klanten wij helpen met klusjes in en om het huis. Staat uw huis te koop? Dan kunt u zich helaas niet aanmelden.

Aanmelden voor Woonfonds Doet
Hieronder kunt u zich met onderstaand formulier aanmelden voor Woonfonds Doet. Bent u adviseur en wilt u een Woonfonds-klant aandragen, dan kan dat natuurlijk ook hier. Wij gaan vertrouwd om met de door u gegeven informatie.

U draagt bij aan Woonfonds Doet
Verschillende contactmomenten met u verbinden we aan een donatie aan Woonfonds Doet. Op dit moment draagt u bij door het invullen van het klanttevredenheidsonderzoek en het meedoen aan de online Hypotheektest. Deze laatste test levert €1,- per ingevulde test op. De teller staat nu al op €

10.493,-.

Lees hier meer over de diverse klussen.

Woonfonds Doet aanmeldformulier

 
Let op: Vul het juiste 7-cijferig nummer in. U vindt het contractnummer op uw hypotheekoverzicht en overzicht maandbedragen. Een voorbeeld vindt u hier. De eerste 7 cijfers van het hypotheeknummer zijn gelijk aan het contractnummer.